Online WikiVrijdag met IHLIA en Atria

Ook in nieuwe jaar organiseren Atria, IHLIA en Wikimedia Nederland de gezamenlijke online WikiVrijdagen. Ons doel: deelnemers in staat stellen om zelf meer vrouw gerelateerde en/of lhbti-onderwerpen te beschrijven op Wikipedia.

De data voor de WikiVrijdagen tot en met april zijn gepland, je vindt de data en de inschrijfformulieren hieronder. We starten in januari met een algemene bijeenkomst. Dat houdt concreet in dat er vooraf geen onderwerp is gepland, we horen heel graag van jullie waar jullie meer over willen weten, dan nemen we dat als startpunt. Je vooraf in het inschrijfformulier aangeven wat jij wilt leren en/of waar jij aan wilt werken.

Het programma voor de maanden erna wordt mede samengesteld op basis van de wensen van de deelnemers.

De WikiVrijdag is online te volgen op de volgende datum:

Inschrijven

Inschrijven (zie de linkje hierboven) is een vereiste, zo kunnen we je de inlogcodes voor de online WikiVrijdag omgeving toesturen. We werken met Zoom; de inloggegevens ontvang je een dag van tevoren.

Heb je vragen, stuur ze vast in

Misschien heb je al vragen over Wikipedia (de encyclopedie), Wikimedia Commons (de beeldbank) of Wikidata (de databank) die je wilt bespreken. Wanneer je vooraf je vraag instuurt, kunnen wij voorafgaand aan de bijeenkomst wat uitzoekwerk doen. Mail je vraag dan aan infowikimedia.nl met als onderwerp ‘Vraag WikiVrijdag vraag”.

Heb je vragen die je graag eerder wilt bespreken? Stel je vraag dan in de Facebook groep WikiVragen!. Deze groep is speciaal hiervoor opgericht.

Wij heten je van harte welkom bij de WikiVrijdagen, graag tot ziens!

Thea Sibbel, namens IHLIA

Ellen Verpoorten, namens Atria

Denise Jansen, namens Wikimedia Nederland

Meer informatie

Meer informatie over deze middag vind je hier.

Deel dit berichtFacebookTwitterWhatsApp

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA

X