Datum

04 feb 2021

Tijd

08:00 - 22:00

Labels

Expositie

The Reading Room

Altijd al eens willen weten wat er in onze archiefdozen zit? Voor de kleine expositie The Reading Room wil IHLIA LGBTI Heritage je graag uitnodigen om samen met een medewerker één archiefdoos te openen en de inhoud bekijken. We hebben drie dozen samengesteld, elke met een willekeurige selectie van materialen uit het archief. Iedere doos is weer anders en kan historische foto’s, krantenknipsels en unieke boeken bevatten.

Tot onze spijt is het momenteel vanwege de Covid-19-maatregelen praktisch gezien niet haalbaar om de expositie te tonen zoals wij die voor ogen hadden. We hopen je nu vanaf  januari 2021 te verwelkomen in onze Reading Room.

Tot die tijd willen we op het IHLIA-plein een aantal van onze schatten uit de collectie laten zien. Niet voor niets mag IHLIA zich het grootste lhbtqia+-archief van Europa noemen met zo’n 350 meter aan archiefmateriaal.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over wanneer The Reading Room opengaat? Bezoek onze website ihlia.nl. Daar kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief en vind je de links naar onze social media. Zo hoef je helemaal niets meer te missen.

Menu